Tvrtke partneri

partner  na području Zagreba, središnje Hrvatske i Dalmacije

Codefon digitalni sustavi

Codefon je marka koja pokriva grupu proizvoda vezanih uz sustave portafonije.

Codefon-portafonija-01

CODEFON digitalni sustavi

Sustav odlično ispunjava sve potrebe naprednih korisnika portafona. Kroz različite kriterije kupaca, od velike važnosti pokazala se potreba za prilagodbom sustava pojedinim korisnicima, a Codafon digitalni sustav, iz distributerske mreže Nable Slavonije, nude različita rješenja i zadovoljavaju sve potrebe tržišta.

Neke od primjedbi korisnika raznih drugih sustava portafonije odnosile su glomaznu vanjsku jedinicu koja bi na objektu zauzimala previše prostora, nepregledan prikaz prezimena, česte mehaničke kvarove, čestu zvonjavu na svim zvonima, kratko trajanje slobodnog ulaska za stanare (posebice stanare starije životne dobi) te veliki trošak potrebnih žica za ugradnju. Također, korisnici se često žale dugotrajno otklanjanje kvarova, te problematiku ugradnje kod više ulaza u zgradu, a i nerijetko se pojavio problem nepotrebnog zauzimanja prostora uređaja za distribuciju u ormarima distribucije električne energije.

Sve to potaklo nas je da Hrvatskom tržištu ponudimo kvalitetnije rješenje u vidu CODEFON sustava portafonije.

Vanjska jedinica Codefon izvedena je u kompaktnom kućištu malih dimanzija. Izvedena je tehnologijom mikročipova, preprogramirana i ispitana prije puštanja na tržište. Osnovne postavke su unaprijed podešene i mogu se, nakon spajanja sustava, podešavati prema željama i potrebama stanara. Codefon sustav omogućuje spajanje do 255 stanova jednom paricom.
Odabir stana kojem treba pozvoniti pojednostavljen je te se ostvaruje dodirom na numeričkoj tipkovnici. Broj je pridodan prezimenu na prozirnom panelu ispod kojeg je automatski senzor svjetla koji se pali po potrebi. Prezimena su tako vidljiva u svim situacijama i jednostavnije se pronalaze od strane korisnika.

Sustav pristupa pojedinačni svakom korisniku. Uz pomoć šifre, programiranog privjeska ili kartice moguće je otvoriti električnu bravu čak i kada vam ključevi nisu dostupni. Proširenje sustava može se jednostavno ostvariti dodavanjem još jedne vanjske jedinice. Iz svega navedenog jasno je kako su Codefon sustavi portafonije, po odnosu cijene i dobivenih osobina, najbolje rješenje na tržištu.

 

Codefon-portafonija-02Codefon digitalne centrale sada dolaze u novom dizajnu, a odlikuju ih sljedeće tehničke osobine:

• dvožični sustav; jednostavna zamjena starijih sustava; digitalna tehnologija
• mogućnost spajanja do 255 korisnika
• poziv se uspostavlja brojem ispisanim kraj prezimena
• dodatno tipkalo za otvaranje vrata pri izlazu
• automatsko paljenje pozadinskog LED osvjetljenja ploče s imenima
• zasebna šifra za svaki stan kojom stanari mogu tvoriti vrata zgrade izvana; mogućnost otvaranja vrata putem elektronskog privjeska ili kartice
• programiranje centrale putem tipkovnice
• kod objekata s više ulaza centrale se mogu povezati
• na sustav se može spojiti i zvono ispred ulaza u stan
• plastično kućište, aluminijski prednji panel, aluminijska zaštita od kiše, staklo tipkovnice otporno na UV zračenje

 

Codefon-portafonija-ponuda

 

 

Na sljedećoj poveznici možete preuzeti brošuru: Codefon brosura (0,5 MB)

partner  na području Zagreba, središnje Hrvatske i Dalmacije