Tvrtke partneri

partner  na području Zagreba, središnje Hrvatske i Dalmacije

Grässlin – uvod

grasslin_logoGRÄSSLIN – marka za napredne potrebe električara

Stalni inženjerski razvoj, fleksibilnost i fokus na potrebe kupaca transformirali su obiteljsko poduzeće u međunarodnu kompaniju za profesionalne aplikacije iz sektora automatizacije. Brojne inovacije te međunarodna reputacija stručnjaka u području proizvodnje vremenskih sklopki, postavili su Grässlin kao vodećeg u ovom sektoru proizvodnje.
Od 2007. godine, Grässlin je član Intermatic Grupe, u svijetu vodećeg proizvođača sustava kontrole energije sa sjedištem u Spring Grove, Illinois, SAD. Intermatic zapošljava oko 750 osoba na 6 različitih međunarodnih adresa.

Odlične performanse. Jednostavno rukovanje.
Pouzdana tehnologija u kombinaciji s jednostavnim korištenjem: to su glavni pokretači razvoja i proizvodnje vrhunskih vremenskih sklopki, uređaja za kontrolu rasvjete i temperature te brojača.
Grässlin je usmjeren profesionalne zahtjeve elektroinstalatera. Njegov prioritet je razvoj rješenja koja olakšavaju rad profesionalaca i čine ga učinkovitijim. Tako Grässlin nudi tehnološki napredne proizvode koji se jednostavno ugrađuju, pouzdani su i imaju mogućnost realizacije zahtjevnijih funkcija u automatizaciji.

Proizvodi za bolju kvalitetu života.
Grässlinov cilj je učiniti život u stambenim zgradama, uredima te komercijalnim i industrijskim postrojenjima sigurnijim i udobnijim, istovremeno doprinoseći uštedi energije. Nabla Slavonija u svojoj ponudi imaGrässlinove:

  • uklopne satove
  • proizvode za kontrolu rasvjete i temperature
  • brojila

 

image-cover-photo-web

 

Grässlinovi proizvodi pouzdane su kvalitete, izuzetno su precizni te jednostavni za korištenje. Ponuda proizvoda uključuje analogne i digitalne uklopne satove različitih namjena i mogućnosti, kao i proizvode koji kombiniraju standardnu funkciju preklapanja sa senzorima. To, između ostalog, uključuje senzore pokreta, senzore prisutnosti i svjetlosne sklopke. Ponuda je dodatno unaprijeđena ugradbenim uklopnim satovima, brojilima te sustavom kontrole grijanja.
Kombinacija profinjene tehnologije i jednostavnog korištenja omogućuje lako kontroliranje kompleksnih aplikacija, u isto vrijeme postižući najučinkovitiju potrošnju energije. Mogućnosti individualnog programa te brojne dostupne funkcije jamče kako će i one najzahtjevnije potrebe biti ispunjene.

 

partner  na području Zagreba, središnje Hrvatske i Dalmacije