Tvrtke partneri

partner  na području Zagreba, središnje Hrvatske i Dalmacije


partner na području Istre i Kvarnera

Jedan modul, široki raspon opcija: talento smart B10 mini

Talento smart B10 mini ima sve funkcionalnosti klasičnog modela, uz prednosti uštede prostora

Kad se radi o uličnoj rasvjeti, osvjetljenju izloga i reklama te kontroli motora, strojeva i pumpi, zadatak  uklopnog sata je relativno jednostavan.  Za te namjene talento smart B10 mini osigurava sve funkcije kompleksnije verzije uklopnog sata, uz bežično spajanje putem aplikacije i Bluetootha, istovremeno štedeći na prostoru zahvaljujući uskom dizajnu što ga čini idealnim za pretrpane razvodne ormare.

talento_smart_b10-mini1140x774Talento smart B10 ima sve funkcionalnosti klasičnog modela uz dodatnu prednost štednje prostora. Ovaj modul dolazi bez zaslona i može se programirati putem aplikacije, Svi se programi mogu podesiti jednostavno i jasno putem pametnog telefona, tableta ili računala te se brzo i bežično prenijeti na uklopni sat putem Bluetooth sučelja. LED lampice na prednjem dijelu uklopnog sata pokazuju status. Ovisno o potrebama, program se može izraditi sa ili bez ovisnosti o datumu te je također moguće kombinirati i grupirati više dana u tjednu. Talento smart B10 mini ima prostora za programe s datumom i one bez, uz ukupni kapacitet za 50 memorijskih zapisa. Ovaj model uklopnog sata ima zalihu energije za 72 sata rada i može se dopuniti u bilo kojem trenutku.

Unatoč svom jednostavnom dizajnu, Talento smart B10 mini ima veliki broj korisnih funkcija. Razvijen posebno za potrebe instalatera, opremljen je različitim tehnološkim inovacijama kao što je WILDCARD funkcija za jednostavno programiranje ponavljajućih događaja ili QUICK COPY funkcija za brzi prijenos postojećih programa. Jednom kad se programi izrade, mogu se jednostavno i brzo prenijeti na više uklopnih satova.

Povezivanje i mobilno programiranje čine talento smart modele savršenim odabirom kad se radi o aplikacijama koje zahtijevaju uklopni sat.  Kompaktan dizajn koji za ugradnju na DIN šine omogućuje brzu ugradnju u postojeću infrastrukturu dok ugrađeni Bluetooth jamči jednostavan, bežični i brz prijenos podataka. Za dodatnu sigurnost, ovaj se uklopni sat također može zaštititi pinom.

Više informacija možete pronaći u brošuri: Grasslin_talento_smart_Brochure (5 MB)

partner  na području Zagreba, središnje Hrvatske i Dalmacije


partner na području Istre i Kvarnera