Tvrtke partneri

partner  na području Zagreba, središnje Hrvatske i Dalmacije

CLIPLINE industrijsko povezivanje

Od modularnih terminalnih blokova, preko ugradbenih materijala i alata, do cjelovitih računalno potpomognutih projekata sustava planiranja i markiranja… sve što trebate za savršeno kontroliranje ožičenja pronaći ćete u CLIPLINE asortimanu.

02 clipline

CLIPLINE komplete kombinira sve metode spajanja u jedinstven sustav. To znači kako su standardizirani dodaci uniformirani bez obzira o kojoj se vrsti spajanja radi (spajanje vijcima, opružni priključak…).

Ovo smanjuje vaše logističke troškove i omogućuje Vam brze i prilagodljive reakcije na sve zahtjeve kupaca.

Svi se terminalni blokovi CLIPLINE complete sustava mogu međusobno kombinirati korištenjem prilagođenim kratkospojnica te se također mogu spojiti s COMBI sustavom.

02 clipline complete

MARKING sustav označavanja – jednostavan put od vašeg inženjerskog sustava do ispunjenih zahtjeva markiranja aplikacija. MARKING sustavi iz Phoenix Contacta donose jedinstveni sustav označavanja koji obuhvaća sve faze, od planiranja do izrade gotove naljepnice. Osim velikog izbora materijala za naljepnice, CLIP PROJECT napredni program te različiti printeri također su dio programa markiranja.

Podaci za naljepnice prenose se u printer putem naprednog programa CLIP PROJECT koji je uključen u sustav. Oni kontroliraju printer i olakšavaju stvaranje podataka za markiranje tako da podaci dolaze izravno od kružnog dijagrama.

MARKING sustav podijeljen je u tri sektora:

  • Software
  • Hardware
  • Materijali za označavanje

Catalog Modular terminal blocks 2013 Catalog Modular terminal blocks 2013

Električne veze i elementi u prekidačima i kontrolnim uređajima mogu se sigurno i brzo ugraditi korištenjem odgovarajućih montažnih objekata i odabirom pravih alata. Također, pravilnim usklađivanjem ugradbene opreme može se optimalno iskoristiti prostor u kontrolnom ormariću. Korištenjem pravih alata štedi se vrijeme i novac. Phoenix Contact nudi veliki izbor upravo takve opreme i alata. Automatski alati zapravo dopuštaju optimalnu pripremu kablova i vodiča za učinkovito ožičenje vaših sustava. DIN šine predstavljaju bazu za uređenje kontrolnih ormarića. Skraćeni na potrebnu dužinu pomoću rezača i pojedinačno perforirani, osiguravaju sigurno pričvršćivanje DIN ugradbenih elemenata. Mogu se smjestiti individualno u kontrolni ormarić koristeći prikladnu podršku, pregrade ili adaptere. Krajnji nosači čvrsto drže elemente na šini, čak i u slučaju udaraca i vibracija. Poklopci i zaštita Phoenix Contact stezaljki jamče potrebnu sigurnost i za korisnika i za sustav. Neutralne sabirnice i pick-off terminalni blokovi zaokružuju ponudu.

CABINET add-on ponuda:

  • alati
  • instalacijski proizvodi
  • ugradbeni materijal
  • uvodnice
  • zaštita kablova

Catalog Modular terminal blocks 2013

partner  na području Zagreba, središnje Hrvatske i Dalmacije