Tvrtke partneri

partner  na području Zagreba, središnje Hrvatske i Dalmacije

Zgradarstvo

Jedan sustav. Jedna tvrtka. Najbolje zgrade, jedna za drugom.

Odjel za zgradarstva tvrtke Schneider Electric pruža više od rješenja za HVAC (grijanje, ventilaciju, klimatizaciju), kontrolu pristupa, upravljanje video nadzorom, upravljanje rasvjetom i energetsku učinkovitost. Svojim usredotočenim pristupom sustavima za zgrade, Schneider Electric pojednostavljuje složenost integrirajući veći broj sustava u jednoj zgradi radi uspostave upravljanja prostorom na razini cijelog sustava.

Time se troši manje energije, povećava sigurnost, ubrzava vrijeme odziva i održava optimalno okruženje za korisnike prostora, a s vremenom se ostvaruju i uštede na operativnim troškovima od čak 36%.

 schneider-zgradarstvo

 

Pametne zgrade štede energiju
Ako od svojih zaposlenika očekujete visoku razinu učinkovitosti, zašto to ne očekujete i od svoje zgrade?

Fondovi se smanjuju. Ekološki osviješteno zakonodavstvo sve je dominantnije u svijetu. Da biste bili konkurentni u okruženju brzih promjena, potrebna vam je veća učinkovitost zgrade.

Što mislite o tome da vam sama zgrada pomogne pri rješavanju tih izazova? Udružite se s odjelom zgradarstva tvrtke Schneider Electric i mi ćemo vam pokazati kako. Znamo otkriti potencijal zgrade i pretvoriti ga u rezultate. Rezultati  se odnose na poslovna, ekološka i regulatorna pitanja s kojima se danas suočavaju vlasnici zgrada diljem svijeta. Rezultate koji mogu pridonijeti smanjenju energetskih troškova i do 30%.

Napisali smo knjigu o ostvarivanju stvarnih energetskih ušteda pomoću programa EnergyEdge i Energy Performance Contracting (Ugovaranje energetske učinkovitosti) koji kupcima diljem svijeta pomažu pri uvođenju rješenja za smanjenje energetske potrošnje, poboljšanje učinkovitosti zgrade i povećanje produktivnosti zaposlenika.

 

Sustavi upravljanja zgradama

Da bi inteligentno upravljale brojnim sustavima i tisućama podatkovnih točaka koje mogu stvoriti, zgradama je potreban mozak. Odjel zgradarstva tvrtke Schneider Electric nudi integrirani pristup koji objedinjuje veći broj sustava na jednoj mreži iz jedinstvene softverske platforme. Jednom integrirani, podaci iz tih sustava asimiliraju se i pretvaraju u informacije koje omogućuju donošenje odluka i poduzimanje radnji za povećanje učinkovitosti, udobnost i dobrobiti korisnika te vlasnika zgrada.

Schneider Electric pomaže pri osmišljavanju i instaliranju inteligentnih sustava upravljanja i sigurnosti za zgrade te pruža rješenja za HVAC (grijanje, ventilacija, klimatizacija), kontrolu pristupa, video nadzor, upravljanje rasvjetom i energetsku učinkovitost. Tako se postižu rezultati koji stvaraju ugodno, ekonomično i sigurno okruženje u školama i fakultetima, bolnicama, hotelima, zračnim lukama, trgovačkim centrima, tvornicama, državnim ustanovama i svim drugim djelatnostima koje možete zamisliti.

Vrijeme je da povećate kvocijent inteligencije svoje zgrade!

schneider-zgradarstvo2

 Sigurnost

Zaštita ljudi, imovine i poslovnih ciljeva.

Sigurnost ljudi i imovine od ključnog je značaja za uspjeh poslovanja, bez obzira na djelatnost. Morate postupati sukladno propisima o sigurnosti, smanjiti rizik, umanjiti odgovornost, zaštititi priljev prihoda te smanjiti operativne troškove i premije osiguranja.

U ovom dobu povećane zabrinutosti za sigurnost potreban vam je pouzdan partner za isporuku sveobuhvatnih sigurnosnih sustava koji ispunjavaju vaše poslovne i sigurnosne ciljeve. Taj partner je odjel zgradarstva tvrtke Schneider Electric.

Već više od 25 godina na našu se stručnost u sigurnosti oslanjaju kupci iz cijelog svijeta. Spoj vodeće tehnologije u ovoj djelatnosti, analiza rizika i sposobnost integriranja sustava omogućuje nam isporuku prilagođenih sigurnosnih rješenja potrebnih vašem poslovanju.

 

Osvjetljavanje puta do energetskih ušteda

Vaše su energetske potrebe jedinstvene. Takav će biti i naš plan za njihovo zadovoljenje.

Na rasvjetu otpada približno 40% utrošene energije u zgradi. Schneider Electric može pridonijeti smanjenju tih troškova pomoću rješenja za upravljanje kojima se smanjuju troškovi instalacija i operativni troškovi zgrada, poboljšava fleksibilnost iskorištavanja prostora i povećavaju produktivnost i udobnost zaposlenika.

To se postiže integracijom svih značajki upravljanja povezanih s rasvjetom, uključujući: otkrivanje prisutnosti, prigušen intenzitet rasvjete, povezivanje s dnevnim svjetlom, kontrola atmosferske rasvjete i roleta s centralizirane inteligentne upravljačke ploče ili s razvedenog sustava.

Ova se rješenja za upravljanje rasvjetom mogu integrirati i s ostalim sustavima u zgradi – HVAC-om, sigurnosnim sustavom i drugima. Takva kombinacija omogućuje dodatnu operativnu učinkovitost kojom se optimiziraju energetske uštede. A to je upravo ono što biste i očekivali od vodećeg svjetske tvrtke na tržištu upravljanja energijom.

partner  na području Zagreba, središnje Hrvatske i Dalmacije