Tvrtke partneri

partner  na području Zagreba, središnje Hrvatske i Dalmacije

Kontrola napajanja i sigurnost

socomec_power-control-and-safetyUpravljanje napajanjem te zaštita pojedinaca i imovine.

Kao vodeći proizvođač uređaja za prekidanje i izmjenu struje, Socomec također nudi veliki izbor uređaja za zaštitu i kontrolu izolacije.

Iskoristite prednosti neupitnog iskustva u području:

• osiguranja kontinuiteta visoke kvalitete energije, • zaštite osoblja i imovine

• optimalnih električnih mreža

Nudimo standardna, ali i po mjeri izrađene rješenja prilagođena vašim potrebama.

 

Prebacivanje sustava uključuje uređaje koji su ključni za rad električnih instalacija. Instalirani na razini distribucijskog kruga, njihova funkcija je osiguravanje i izoliranje dijelova mreže ili električne opreme. Naša rješenja savršena su za brojne aplikacije, od distribucije električne energije u industriji ili servisnog sektora, do proizvodnje foto naponske struje. Uz Socomec nudimo najširu ponudu na tržištu: od 16 do 5000A, vidljivo rastavljivo, ručno, motorizirano ili sa funkcijom okidanja, sa ili bez kućišta, te je u potpunosti usklađen s međunarodnim standardima kao što su IEC, UL ili CCC.

socomec_power-control-and-safety-01

Bez obzira radi li se o industriji, zdravstvenom sektoru, servisnim uslugama ili informatičkim uslugama, opskrba električnom energijom je presudan faktor. Kao specijalist u ovom sektoru, Socomec nudi cjeloviti i inovativni spektar ručnih / motoriziranih / daljinski upravljanih (RTSE) ili automatskih (ATSE) sustava za izmjenu izvora napajanja, kao i dodatno nadograđenih rješenja kao što je primjerice ATS premosni rastavljač. Dostupne su ili modularne ili industrijske verzije, od 25 do 3200A, a ovi uređaji za izmjenu izvora napajanja savršeno su prilagođeni za prijenos energije između dva kruga ili između mreže i generatora . Za optimizirani rad i životni vijek instalacije, DIRIS A80 omogućuje nadzor izolacije i kontrolu za izvođenje preventivnih poslova održavanja.

socomec_power-control-and-safety-02

Posljedice električnog kvara mogu biti ozbiljne i negativno se odraziti na tvrtku općenito, bez obzira na sektor rada. Iz tog razloga, Socomec rješenja štite osobe i opremu u svim oblicima mreža tipa: IT, TT, TN. Na raspolaganju su pomoć i upute pri odabiru pravog rješenja za vaše zahtjeve po pitanju diferencijalne zaštite, prekostrujne ili prenaponske zaštite kao i nadzor izolacije. Osim toga, nudimo veliki izbor zaštitnih rješenja na bazi osigurača, pouzdanu i testiranu tehnologiju koja nudi neupitne prednosti ispred prekidača u mnogim radnim uvjetima.

socomec_power-control-and-safety-03

partner  na području Zagreba, središnje Hrvatske i Dalmacije