Tvrtke partneri

partner  na području Zagreba, središnje Hrvatske i Dalmacije

O nama

Nabla Slavonija d.o.o. osnovana je 2003. godine. Bavimo se inženjeringom, proizvodnjom i trgovinom elektrotehničkim proizvodima. Djelujemo na području pet županija Slavonije i Baranje.  Poslovno smo usmjereni na sudjelovanje kod projektiranja, izrade tehničkih rješenja, proizvodnje, montaže i puštanja u rad elektroenergetskih postrojenja i objekata.

Danas je Nabla Slavonija u svom sektoru jedna od vodećih tvrtki u regiji. Cilj nam je u bilo kojem trenutku biti spremni odgovoriti na sve zahtjeve kupaca, izraditi najkvalitetnije rješenje i biti prepoznatljivi po sposobnim i profesionalnim suradnicima te kao jedna od čimbenik za poboljšanje učinkovite uporabe električne energije te povećanju industrijske i osobne produktivnosti na održivi način kod naših klijenata.

logo-Nabla-Slavonija_manjiTijekom godina Nabla Slavonija se vezala uz snažne renomirane marke iz sektora te danas donosi najkompletniju ponudu vrhunske elektroopreme na našem tržištu. Okosnica naše ponude je asortiman sljedećih marki: Schneider Electric, Vishay, Pizzato, Phoenix Contact, Rittal, Sirena, …
Cjelovitom ponudom elektrotehničkih proizvoda iz područja elektroenergetike i automatizacije želja nam je olakšati ugovaranje i nadzor poslova sa naših partnera prema sve zahtjevnijim investitorima. Izborom najkvalitetnije opreme renomiranih proizvođača te stalnim stručnim sudjelovanjem tijekom proizvodnje i montaže gotovih proizvoda u postrojenjima i objektima, osiguravamo sigurnost postrojenja, visoku razinu isplativosti ulaganja i u konačnici zadovoljstvo kupca odnosno investitora.

Naša djelatnost zasniva se na inženjering poslovima vezanim za projektiranje, savjetovanje, proizvodnju, mjerenja i analize faktora snage u postrojenjima s izradom rješenja za kompenzaciju jalove energije.

Nabla Slavonija zapošljava 6 djelatnika te se izuzetno ponosi iznimno obrazovnim i iskusnim kadrom zaposlenika, čiji se raspon znanja svakodnevno širi, zahvaljujući stalnim dodatnim školovanjima, usvojenim certifikatima i kontinuiranom radu na njihovom profesionalnom rastu.

Gradimo svoj uspjeh na odgovornosti, poštovanju i odlučnosti. Svjesni smo kako je naš uspjeh ovisan o uspjehu naših klijenata te nam je osnovni cilj ispuniti njihove potrebe i pružiti im kvalitetnu i svestranu podršku te prava rješenja za njihovo povećanje operativne učinkovitosti i pouzdanosti uz istodobno smanjenje troška energije te negativnog utjecaja na okoliš. Želimo svojim primjerom poticati okolinu na inovacije i visoke zahtjeve kvalitete. Cilj nam je stvoriti kvalitetnu i inovativnu okolinu, dinamičnu i poticajnu atmosferu u kojoj vrijedni i talentirani pojedinci mogu dati svoj maksimum te tako djelovati na širem području.

Energija je središte našeg djelovanja. Stoga smo svjesni njene vrijednosti i potrebe za njenim učinkovitim i održivim načinom proizvodnje i potrošnje. Zato sve naše aktivnosti odrađujemo na održiv način, uz smanjivanje negativnog utjecaja na okoliš.


OSNOVNI PODACI

Nabla Slavonija d.o.o.
Za inženjering, proizvodnju i trgovinu elektrotehničkim proizvodima
Gospodarska zona 13, 31216 Antunovac
Hrvatska
OIB: 35323750230

Tel: +385 (0) 31/350-160
info@nabla-slavonija.hr
www.nabla-slavonija.hr

Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Osijeku pod brojem (MBS) 030075909.
Temeljni kapital društva iznosi 175.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti.
Član Uprave Robert Špoljarić zastupa društvo pojedinačno i samostalno.
PDV ID: HR35323750230. IBAN: HR7223400091110112717 kod Privredne banke Zagreb d.d., HR5724020061100558092 kod Erste&Steiermärkische Bank d.d.

partner  na području Zagreba, središnje Hrvatske i Dalmacije